blank.png
Automotive Hungary 2016

Ci62 színmérő
Oxford Maxxi Eco rétegvastagság mérő
Angelantoni discovery klímakamra
Defelsko rétegvastagság mérő
XRite Ci7x színmérő
Forcipol 2V Forcimattal
Xrite MA98
Ascott CC450IP sópermet kamra
Innovatest Falcon 500 széria
testORG logo

Idén is megrendezésre kerül az Automotive Hungary kiállítás a Hungexpon. Mint minden évben, az ATESTOR Kft. ott lesz a kiállítók között!

Kiállítás ideje: 2016. október 19-21.

Nincs készüléke? Összehasonlítaná egy újjal? Vagy csak vizsgálatot szeretne? Hozzon mintát, mi megmérjük! Ha csak kíváncsi, jöjjön el, kipróbálhatja a legújabb készülékeinket!

 


Cégünk standja: A pavilon 302/A stand

A kiállításon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni az alábbi linken tud:

http://automotivexpo.hu/onlinereg

 A következő készülékeket fogjuk bemutatni

  • Angelantoni FM600C hő- és klímakamra

Az Angelantoni a természetben előforduló klimatikus hatások váltakozásának szimulációjára fejlesztette ki a Discovery klímakamra készülékcsaládot, amely legújabb fejlesztése a Discovery My sorozat.

  • Innovatest Falcon 508 keménységmérő

A Falcon 508-as micro-, macro- és Vickers keménységmérő teljesen automatizált rendszere mellett Önnek nincs más dolga, mint a tárgyasztalra tenni a mintát, és megnyomni a start gombot. Minden más teljesen automatikus. A készüléket megbízhatóság, pontosság, gyors és egyszerű mérés jellemzi. Jöjjön el, és próbálja ki Ön is!

  • Oxford Maxxi Eco rétegvastagság mérő berendezés

Az Oxford Instruments a világelsők között szerepel a röntgencső gyártásban. Termékei között szerepelnek az anyagösszetétel elemzéshez szükséges spektrométerek, a rétegvastagság mérő berendezések, olaj- és cementvizsgáló eszközök, nanotechnológiai berendezések, NMR berendezések, stb.

  • Forcipol 2V metallográfiai csiszoló és polírozó berendezés Forcimat automatikus fejjel

A Forcipol berendezés praktikus és gazdaságos megoldás minta előkészítéshez. A Forcimat egy automata fej, amely a Forcipol alapberendezést egészíti ki egy automata csiszoló-polírozó berendezéssé. 

  • X-Rite Ci62 diffúz színmérő készülék

 Az X-Rite Ci62 egy hordozható diffúz színmérő az ipar bármely területére. Nagyméretű LCD kijelzőjével, könnyű tömegével, ellenálló házával bárhol, bármikor kényelmesen használható. A mérés gyors és egyszerú, bárki, különösebb előképzettség nélkül tudja használni.

  • X-Rite Judge QC színnéző kabin

Egyszerű színnéző kabin, amely 5 különböző szabványos megvilágítással van szerelve. Csak kapcsolja be a kabint, várjon pár másodpercet, amíg bemelegszik a fénycső, és már nézheti is, hogyan változik a minta színe az eltérő fények alatt.

  • Ascott CC450IP ciklikus prémium sópermet kamra

Az Ascott 450 literes ciklikus sópermet kamra ergonomikus kialakítású, amely megkönnyíti a minták elhelyezését illetve kivételét, egyúttal könnyebben megoldható a kamra kitakarítása is. A speciális, döntött ajtót kettő Festo henger működteti automatikusan. Ez a megoldás kombinálva a száraz tömítéssel 100%-os biztonságot nyújt a korrozív közeg kiszivárgása ellen, ezzel is megvédve a készülék környezetében található más mérőeszközöket, illetve magát az épületszerkezetet.

  • DeFelsko hordozható festék rétegvastagság mérő műszerek

Alkalmas különböző, nem mágnesezhető bevonatok vastagságának mérésére ferromágneses anyagokon laboratóriumi vagy helyszíni körülmények között, valamint nem vas anyagokon szigetelő rétegek mérésére. A készülékek alkalmasak fal és rétegvastagság mérésére (ultrahangos elven) illetve hőmérséklet, páratartalom és harmatpont meghatározásra is szondáktól függően.

  • X-Rite ci7600 diffúz asztali színmérő

Megújult az X-Rite asztali színmérő készülékcsaládja.
A felsőkategóriához tartozó i7 és i5 eszközök helyét a Ci7X00 széria vette át, ami szintén két készüléket foglal magában. A Ci7600 az i5-t helyét hivatott átvenni, viszont az i7-el azonos tudással rendelkezik, a Ci7800 pedig az i7-et felülmúló teljesítménnyel rendelkezik, ezzel kiemelkedik az asztali színmérő készülékek közül

  • X-Rite MA98 hordozható multi-angle színmérő készülék

Az X-Rita MA szériája a multi-angle színmérés területén úttörö szerepet tölt be mióta csak a piacra került. Használatuk elengedhetetlen a különleges gyöngyház vagy metál fényezések esetén. A műszer 10 mérési szöget és 2 megvilágítási szöget használ minden egyes szín egyedi mérési profiljának kialakításához, amely viszonyítási pontként szolgál a színkommunikációs optimalizálása során a belső kiépítés, formuláció, gyártás és minőség-ellenőrzési fázisok számára.

Részletes információért töltse le a letölthető dokumentumok között található meghívónkat!Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

DOKUMENTUMOK

SZERVIZ

VIZSGÁLAT