blank.png
Festék, bevonat vizsgálatKlímakamrák

Hogyan tudnánk biztosítani, hogy az általunk előállított bevonatok, az azokhoz használt festékek, színezékek jobban ellenálljanak az időjárási körülményeknek? A termékfejlesztés vagy minőségellenőrzés során szimulálnunk kell a valós időjárási körülményeket, főként a fény hatását UV- és napfénykamrákban szabályozott körülmények között!

Angelantoni hő- és klímakamrák

Angelantoni hő- és klímakamrák

Szeretné tesztelni, hogyan viselkedik terméke az időjárási viszonyok hatása alatt? Szeretné mindeközben monitorozni a kamrába tett (elektronikai) terméke működési paramétereit? Az Angelantoni kamrákat erre tervezték. Újdonság az a távfelügyeleti rendszer, melyen át a működés, s kamra műszaki állapota is nyomon követhető. Nincs megállás, 0/24, 7/365 üzem!

Angelantoni kosaras hősokk kamrák

Angelantoni kosaras hősokk kamrák

Hősokk kamrák különféle kiépítésekben a igazodva a különféle igényekhez. Kétkamrás, mozgókosaras kiépítésű rendszer. Járműipari hősokktesztek alapkészüléke.

Angelantoni rázó klímakamrák

Angelantoni rázó klímakamrák

ANYVIB rázó/klímakamrák AGREE-vizsgálatokhoz. Állítható magasságú mérőkamrával. Függőleges vagy vízszintes rázóhengerekhez csatlakoztatható mérőtér.

Angelantoni Walk-in kamrák

Angelantoni Walk-in kamrák

A walk-in-chamber típusú kamrák előnyös tulajdonsága a sokrétű felhasználhatóság. Az kínálatunkban szereplő klímakamra olyan paraméterekkel rendelkezik, hogy ugyanaz az egység alkalmas a hagyományos termékek ciklusos hőterhelési tesztjére, illetve egy teljes gépkocsi és tartozékai ciklikus tesztjére is.

Angelantoni stressz kamrák

Angelantoni stressz kamrák

A stresszkamráknak két fő típusa szerepel kínálatunkban az ESS és UHS kamrák.

- ESS (Enviromental Stress Screening); stresszelt környezet szimulációs kamra

- UHS (Ultra High Stress); ultra gyors stressz kamrák

 
 Kapcsolat

Nosztrai Ádám Nosztrai Ádám

Kereskedelmi ügyvezető

SZERVIZ

VIZSGÁLAT