blank.png
Festék, bevonat vizsgálatOptikai vizsgálatok (szín, fényesség)

Szín- és fényességmérés eszközei:  diffúz és 0/45-s geometriájú spektrofotométerek; non-kontakt színmérő; koloriméter; fényességmérők;fénykabinok a festékek, lakkok, műanyagok, járműipar, textilipar valamint egyéb általános felhasználási célra. X-Rite és Rhopoint termékek.

Rhopoint Novo Gloss IQ

Rhopoint Novo Gloss IQ

Kétgeometriás (60/20 fokos) kézi fényességmérő, mely használható magas fényű felületekre, polírozott fémekre és műanyagokra is a gépjárműiparban. Alkalmas narancsosság, gyenge diszperzió, hálózat és adalékanyag eloszlás mérésére.

Rhopoint Novo Gloss Lite

Rhopoint Novo Gloss Lite

A Novo-Gloss Lite fényességmérő 20, 60 vagy 45 fokos méréssel magas és alacsony fényű felületekre (fémhordozók, műanyag, kerámiák, alumínium, stb.) is alkalmazható.

Rhopoint Novo Gloss Trio

Rhopoint Novo Gloss Trio

Rendkívül könnyen használható univerzális fényességmérő eszköz három mérési geometriával, mely minden alkalmazási területre használhatóvá teszi, mint pl. fényezett fém és műanyag felületek, kerámiák, matt felületek, stb.

X-Rite MA98 multi-angle színmérő

X-Rite MA98 multi-angle színmérő

Az autóipar részére kifejlesztett csúcskategóriás multi angle színmérő műszer. Új generációs mérőműszer kifejezetten metál és gyöngyház, speciális és komplex effektekkel ellátott felületek mérésére.

X-Rite Ci6x színmérő műszercsalád

X-Rite Ci6x színmérő műszercsalád

Színmérő műszerek általános használatra, háromféle mérési apertúrával, szférikus d/8 geometriával, kiértékelő szoftverrel, LCD-kijelzővel. Költséghatékony hordozható készülékek, melyek gyors, pontos színmérést tesznek lehetővé.

X-Rite Color i7 asztali spektrofotométer

X-Rite Color i7 asztali spektrofotométer

Laboratóriumok számára kifejlesztett reflexiós és transzmissziós színmérésre alkalmas, magas precizitású színmérő, mely a korábbi GretagMacbeth ColorEye7000 referencia-spektrofotométer modern utódja.

X-Rite Ci4200 Spektrofotométer család

X-Rite Ci4200 Spektrofotométer család

Az X-Rite Corporation 2013 májusában bejelentette a Ci4100, Ci4200 és Ci4200UV új spektrofotométer műszercsalád bevezetését a piacra.

X-RITE Judge II. színvizsgáló kabin

X-RITE Judge II. színvizsgáló kabin

A Judge II színnéző kabin lehetővé teszi, hogy külső fényviszonyoktól mentesen, szabályzott körülmények között, mindig azonos fényviszonyoknál vizsgálhassa mintáit. Ezzel az eszközzel nem jelenthet többé problémát, hogy a fényviszonyokból eredő különbségek miatt eltérőn látják a színeket.

X-Rite Ci52 spektrofotométer

X-Rite Ci52 spektrofotométer

Az X-Rite Corporation a Ci62 spektrofotométer mellé kiegészítésként vezette be a Ci52 kijelző nélküli színmérőt. A Ci52 telepített műszer komoly árelőnyét jelenti, hogy a kijelző nincs ráépítve az eszközre és csak számítógépre kapcsolva lehet használni.

SpectraLight QC járműipari vizuálbox

SpectraLight QC járműipari vizuálbox

Az autóipar vezető fénykabinjai hosszú ideje a AAA-osztályúnak minősített Xrite GretagMacbeth SPECTRA Light vizuálboxok. A gyártó 2014. évtől kezdve már nem támogatja a korábbi SPL II és SPL III típusokat, minden korábbi típust a SPL QC vált fel.

X-Rite Netprofiler szolgáltatás színmérőkhöz

X-Rite Netprofiler szolgáltatás színmérőkhöz

A Netprofiler az X-Rite cég egyedülálló szolgáltatása, amely spektrofotométerek kalibrációját jelenti. A Netprofiler szoftver segítségével a felhasználó magyarországi helyszínről összekapcsolhatja a saját színmérőjét az X-Rite központi kalibrációs platformjával. A Netprofiler készlet a központ utasításai alapján elvégzi a spektrofotométer kalibrációját, ami jelen esetben felér a gyári kalibrációval.Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT