blank.png
Festék, bevonat vizsgálatUV- és Xenonkamrák

Gondolt már arra, hogy a fény is okozhat károsodást? A fénykorróziós hatásért a napfény UV spektruma a felelős, melynek vizsgálatát az UV kamra végzi. A bevonat életciklusáról pedig a teljes fény-spektrumban lefolytatott vizsgálat eredményeként kapunk (Xenotest kamrák).

ATLAS UVTest

ATLAS UVTest

UV-fluoreszcens fénycsöves, kondenzációs, spray-készülék. UVA- és UVB-állóság vizsgáltra is alkalmas, elsősorban festékek, lakkok, bevonatok esetében.

Atlas Suntest XXL+

Atlas Suntest XXL+

Középkategóriás kalibrálható készülék, speciális kiépítés 3 fényforrással, vízszintes, nagy mélységű mintatartóval, mintamozgató egységgel (opciós).

Atlas Suntest CPS+

Atlas Suntest CPS+

A SunTest CPS+ kisméretű készülék, viszont minden olyan tudással rendelkezik, mint a nagyok, így ideális választás azon laborok számára, akik kisméretű mintákat szeretnének tesztelni.
Valamint olyan speciális vizsgálatok elvégzésére is alkalmas, mint például az elárasztásos tesztek, vagy az alacsony hőfokon történő mintavizsgálat.

Atlas Xenotest Beta+

Atlas Xenotest Beta+

A Xenotest Beta az időjárás-állóság vizsgálatok egyik alapkészüléke. Főbb tulajdonságaiban megegyezik a Xenotest Alpha-val. Azonban egy tulajdonságával, a nagy mintakapacitással, a Xenotest Alphák nem tudják felvenni a versenyt.

Atlas Xenotest ALPHA+

Atlas Xenotest ALPHA+

A Xenotest Alpha+ a színtartóssági és időjárás-állósági vizsgálatok alapkészüléke, mely az elmúlt 20 év egyik legsikeresebb forgó mintatartós berendezése.

 

Atlas Ci 5000, 4000, 3000

Atlas Ci 5000, 4000, 3000

Xenonlámpás (vízhűtéses), nagy teljesítményű, univerzális UV-, fény- és időjárás-állóság vizsgáló készülék, amely a legtöbb autóipari szabvány előírásainak megfelel. Kapcsolat

SÁRI Eszter SÁRI Eszter

Minőségirányítási projekt vezető

SZERVIZ

VIZSGÁLAT