blank.png
Gyógyszergyártási technológia

 

Gyógyszergyártási technológia

Biológiai hűtők, fagyasztók

Orvosi,- biológiai- és gyógyszer-laboratóriumokba, minták és készítmények hűtésére, tárolására, fagyasztására használható berendezések.

Hőmérséklet- és klímakamrák

Hőállóság, hidegtűrés, környezeti szimuláció és Agree- vizsgálatok elvégzésére alkalmas berendezések. Méret, méréstartomány, funkció és beállási idő, valamint relatív páratartalom szabályozás tekintetében komplett kínálatot nyújtunk Önnek.

UV állóság vizsgálata

Fény- és időjárásállósági vizsgálatokhoz

Az ATLAS MTT a világ vezető cége a szabadtéri és a laboratóriumi gyorsított öregbítési tesztek területén. A tesztek célja a napsugárzás, a nedvesség, az eső és a hőmérséklet együttes hatásának vizsgálata a minőségromlás területén.

Xenonlámpás kamra

A berendezések a napfény teljes spektrumát xenonlámpákkal reprodukálják, amelyek festékek, színezékek, műanyagok és textilek károsodásának vizsgálatára nagyon jól alkalmazhatóak. Szabályozható besugárzási teljesítménnyel és esőztető funkcióval ellátott berendezések.

Formulázás - műanyag-feldolgozás

A fóliák, katéterek előállításához, és formulázási kísérletekhez laboratóriumi, valamint félüzemi berendezéseket kínálunk.

Asztali- és telepített XRF berendezések

Folyadék, por és szilárd halmazállapotú minta gyors elemanalízisére alkalmasak berendezéseink.

Fontosabb felhasználási területek: gyógyszerhatóanyag-homogenitás vizsgálata, szennyvizek elemanalízise, nehézfémek mérése műanyagokban.Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT