blank.png
Iparágak.ATLASNapelemek, szolár panelek vizsgálata

A napelemek, napkollektorok hő-, fagy- és klímaállóságának vizsgálatára Angelantoni ACS speciális klímakamrákat, walk-in-chambert, és hősokk kamrát ajánlunk partnereinknek.

Atlas Ci 5000, 4000, 3000

Atlas Ci 5000, 4000, 3000

Xenonlámpás (vízhűtéses), nagy teljesítményű, univerzális UV-, fény- és időjárás-állóság vizsgáló készülék, amely a legtöbb autóipari szabvány előírásainak megfelel. 

Angelantoni hő- és klímakamrák

Angelantoni hő- és klímakamrák

Szeretné tesztelni, hogyan viselkedik terméke az időjárási viszonyok hatása alatt? Szeretné mindeközben monitorozni a kamrába tett (elektronikai) terméke működési paramétereit? Az Angelantoni kamrákat erre tervezték. Újdonság az a távfelügyeleti rendszer, melyen át a működés, s kamra műszaki állapota is nyomon követhető. Nincs megállás, 0/24, 7/365 üzem!

Angelantoni Walk-in kamrák

Angelantoni Walk-in kamrák

A walk-in-chamber típusú kamrák előnyös tulajdonsága a sokrétű felhasználhatóság. Az kínálatunkban szereplő klímakamra olyan paraméterekkel rendelkezik, hogy ugyanaz az egység alkalmas a hagyományos termékek ciklusos hőterhelési tesztjére, illetve egy teljes gépkocsi és tartozékai ciklikus tesztjére is.

ATLAS SolarChamber

ATLAS SolarChamber

A SolarChamber széria tagjait MH vagy MHG lámpákkal szerelték fel, és mind beltéri, mind kültéri gyorsított időjárás szimulálására alkalmasak.