blank.png
Iparágak.FÉMIPARI VIZSGÁLATOK


Metallográfia

Az Atestor Kft. kínálatában megtalálható egy metallográfiai laboratórium felszereléséhez szükséges összes berendezés, a vágógépektől kezdve a mikroszkópig.

Keménységmérés

Mint a világ legnagyobb keménységmérő berendezések gyártója az Innovatest csoport nyújtja a legalkalmasabb és legkedvezőbb keménységmérő megoldásokat.

Kínálata biztosítja a legkiválóbb minőségű eszközök mellet az nemzetközi szabványoknak való megfelelést, mint például: ASTM, DIN-ISO, JIS, GB.

Szakítóvizsgálat

A GALDABINI olasz cég 1890 óta gyárt mechanikai anyagvizsgáló berendezéseket.

A mi kínálatunkban megtalálhatóak
- QUASAR univerzális anyagvizsgáló berendezések
- berendezésekhez opcionálisan rendelhető tartozékok (Graphwork szoftver, erőmérő cellák, nyúlásmérők és egyéb jelátalakítók.)

Ötvözet elemzés, spektrométerek

Kínálatunkban mind hordozható és telepített, illetve röntgenfluoreszcenciás (XRF) és optikai emissziós (OES) alapelven mérő műszereket is találhat az Ön igényeinek megfelelően.

Ingás ütőművek

Galdabini ingás ütőművek fémek vizsgálatához. Padlótelepítésű berendezés fémek és nagy szilárdságú anyagok CHARPY és IZOD vizsgálatainak ASTM, ISO, JIS vagy EN szabvány szerinti elvégzéséhez.

Festékbevonat-vastagság mérők

Ebben a menüpontban a legáltalánosabban használt, általában korrózióvédő bevonatok vastagságának mérésére alkalmas rétegmérőket mutatjuk be.

Korróziós vizsgálat

A termékek korróziós bevonatának vizsgálatára alkalmas Sópermet-, és Kesternich kamrák.Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT