blank.png
Klímakamrák. Környezeti hatás szimuláció

 

 

Klímakamrák. Környezeti hatás szimuláció

Általános felhasználású klímakamrák

Angelantoni hő-és klímakamrák!

A termékgyártásban a hőingadozásokat ciklikus klímakamrában szimulálják, így tesztelik a hideg-és meleg tűrést, a páratartalom hatását.

Hősokk kamra

A hősokk hatás szimulálására több különböző műszaki megoldást fejlesztettek ki. Vannak kamrák, ahol kosárba helyezzük a mintákat, és ez mozog a hideg és meleg kamrák között.

Vannak olyanok, ahol két csapóajtó nyitása-zárása szabályozza a hideg-meleg áramlást a kamrában.

Walk-in klímakamrák

A gyakorlati életben gyakran előfordul, hogy nagyon nagyméretű mintadarabokon kell vizsgálni a hideg- és melegtűrést.

A ilyen minták méretei olyan nagyok, hogy azok nem férnek be a hagyományos klímakamrákba. Erre acélra fejlesztették ki a nagyméretű, 10-20-30 m3 térfogatú u.n. bejárható klímakamrát, a walk-in-chamber-t.

Klímakamra rázógéphez

A járműipari minőségvizsgálatban a rázkódás jelenséget klímakamrába becsatolt rázóhenger segítségévek szimulálják. A kombinált vizsgálatok összefoglaló neve Agree-teszt.
Angelantoni termék!

Stressz kamrák

A gyors hőmérséklet változást modellezéséhez nagysebességű klímakamrára van szükség, amelynek a fűtési/hűtési sebessége lényegesen gyorsabb, mint egy hagyományos klímakamráé.

Az Angelantoni erre a feladatra fejlesztette ki az ES klímakamra szériáját, amely mérettől függően, akár 20 fok/perces fűtési és hűtési sebességgel rendelkezik.Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT