blank.png
Mitől lesz igazán miénk a klímakamránk?

Angelantoni Discovery MY
Angelantoni DiscoveryMY
Angelantoni DiscoveryMY nyitva
Angelantoni DiscoveryMY felhasználóval
MYKratos okoseszközön

Az idei év egyik legizgalmasabb fejlesztésének köszönhetően egy új, személyre szabható klímakamrát ajánlunk Önöknek. Mindezt hogyan? Folyamatos távfelügyelet, okos eszközök összekapcsolása, távoli elérés Wi-Fi kapcsolaton, nincs többé mágneskártya…

És tudja mi a legjobb mindebben? Ezt most élőben is kipróbálhatja az Automotive Hungary kiállításon idén októberben.


Az Angelantoni Discovery klímakamra sorozata hosszú múltra tekint vissza. Az elsőszériás készülékek számtalan fejlesztésen esetek át. Folyamatosan fejlesztették, hogy megfeleljen a kor elvárásainak, érintőkijelző, MyAngel24 (folyamatos távfelügyelet), távoli elérés, KeyKratos vezérlő, csak hogy így címszavakban említsük őket.

Az idei évben megjelent a klímakamrák legújabb generációja a Discovery My sorozata. De vajon mitől lesz egy klímakamra igazán a miénk?

Első és legfontosabb, hogy tudja a legmeredekebb szabványelvárásokat. Nem jelent gondot egy hosszú és változatos ciklikus teszt elvégzése. Szinte bármit be lehet programozni, ugyanis akár 350 különböző ciklust is írhatunk egy tesztbe, és ezen belül még alciklusokat is programozhatunk.

Számunkra az egyik legfontosabb dolog a megbízhatóság. Nemcsak magunktól, de a készülékeinktől is elvárjuk ugyanezt ezért, szeretjük nagyon a MyAngel24-et. A folyamatos távfelügyeleti rendszernek köszönhetően a várható hibát előre tudjuk jelezni. Azokat az alkatrészeket, amelyek még a kamra leállását nem okozták, de működésük rendellenes, és várhatóan a kamra leállását fogják okozni, még a hiba bekövetkezése előtt cseréljük, így a költséges leállások minimalizálhatóak. Cserélni csak a ténylegesen szükséges alkatrészeket cseréljük. Nem kell kompromisszumot kötnie a megbízhatóan működő kamra, a meghibásodások és a karbantartások között.

Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy a telefonjáról bárhonnét elérheti, programozhatja a klímakamráját? Bekészítette a mintákat, de a programot nem volt már ideje megírni? Várnia kell még mintákra, de azok csak akkor érkeznek meg, amikor Ön már nem lesz a laborban? A MyKratos számára ez nem akadály. Csak töltse le AppStore-ból vagy Google Play-ből az ingyenes alkalmazást, és bárhonnét, bármikor elérheti, programozhatja, vezérelheti készülékét a legszigorúbb titkosítási eljárás mellett.

Nincs okos eszköze? Nem baj! Minden My szériás klímakamrához egy Apple iPad Air 2-es készüléket adunk. (A készülékbe csak egy 3,5”-os érintőkijelző van beépítve, ahonnét el lehet érni a főbb funkciókat, és az ajtónyitás is innét működtethető.)

A kamrába beépített Wi-Fi jeladó van, így nem jelent gondot, ha laborban nincs közvetlenül a készülék közelében Ethernet port. Ugyanakkor a készülék rendelkezik hagyományos Ethernet portal is azoknak, akiknek az informatikai szabályzata nem ad lehetőséget a klasszikus megoldásoktól való eltérésre, illetve a Wi-Fi hatótávon kívülről szeretné vezérelni a készüléket.

Ön hagyott már el mágnes kártyát? Volt már olyan, hogy a mágneskártyája tönkrement? Mi álltunk már 2 órát egy kamra mellett, mert vártuk, hogy áramtalanítás után kinyíljon az ajtó. A Discovery klímakamrák korábbi szériáira jellemző mágneskártya már a múlté, ugyanis, ha ezek megsérültek, elvesztek, akkor pótlásuk nehézkes volt, és órákra megakaszthatták a munkafolyamatot. A MyKratos új szériájában már jelszavas védelemmel ellátott felhasználói fiókok vannak. Többszintű jogosultságot adhat kollégáinak, így biztos lehet benne, hogy a készülék beállításait csak olyan emberek érik el, akik tudják, hogy mit csinálnak.

Sokszor halljuk kritikaként, hogy a modern gépek szoftvereit inkább informatikus, mintsem mérnök észjárás szerint készítették el, így egy jó program elkészítése megnehezíti azok dolgát, akik nem jártasak legalább egy kicsit a programozásban. A MyKratos-sal mindez a múlté! A kezelőfelület lényegesen egyszerűbb, intuitívabb lett.

Mi szeretjük látni, hogy mi történik a készülék belsejében. Lenyűgöző nézni, ahogy a vasdarabokat szépen lassan megeszi a rozsda, vagy épp ellenkezőleg, amikor több száz óra után is úgy néznek ki a mintáink, ahogy betettük őket. Nem beszélve azokról a tesztekről, ahol minták működnek is, és világító ledek, kapcsolók jelzik, hogy igen, még mindig bírja. Azért, hogy a vizuális megfigyelés teszt alatt minél kényelmesebb legyen, megnövelték a betekintő ablak méretét így már 0,25 m2-es felületen követheti nyomon, ami odabent történik. A kamratér világítása továbbra is megmaradt, így csak egy gombnyomás, és megnézheti, mi zajlik odabent.

Gyakran találkozunk különböző méretű mintákkal. Van, hogy át kell helyeznünk, betennünk vagy éppen kivennünk polcokat. A régi Discovery készülékeknél talán túlzottan is biztonságosra tervezték a rácspolc megfogató rendszerét, ami nehézkessé tette a polcok mozgatását. Bár, ennek kifejezetten csapatépítő jellege is lehet elsőre, sokadikra már nem pont erre vágyunk. Az új MY szériában mindez a múlté. Könnyen mozgatható, áthelyezhető kivehető polcokat kaptunk a régi „csapatépítős” helyett.

Azért is szeretjük az új My szériát, mert a guruló kerekek megmaradtak, így a szervizeléséhez, karbantartásához könnyű helyet találni, viszont ezek fékezhetőek is, így nem kell attól tartani, hogy egy óvatlan mozdulattól megszűnik a hátunk mögött a fal.

Legvégül, de nem utolsó sorban azért is szeretjük a MY szériát, mert szép és valamivel halkabb is, mint elődei.

Tehát az első kérdésre a válasz:

Attól lesz igazán a miénk a klímakamránk, mert szerető, szép, modern és nagyon okos.Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

DOKUMENTUMOK

SZERVIZ

VIZSGÁLAT