blank.png
RÓLUNKBemutatkozás

ATESTOR Vizsgálat - Méréstechnika Kft.

Mottónk: "Jót s jól, ebben áll a nagy titok." (Kazinczy)
 

Az ATESTOR KFt. magyar tulajdonú cég, mely anyagvizsgálattal és méréstechnikával foglalkozik. Értékesítési, szerviz és vizsgálati szolgáltatást nyújtunk meglévő és új ügyfeleink számára.
 

Múlt, jelen, jövő
1989.12.12-én a magánvállalkozások elindulásának kezdeti időszakában jegyezték be a céget műszerkereskedelemi tevékenységre, mely lényegében a korábbi „állami vállalatnál” eltöltött külkereskedői profil magánosítása volt.
 
A négy alapítóból mára ketten maradtunk. Családi céggé alakultunk, ahol mindkét tulajdonos egyben alkalmazott is. Habár tevékenységünk első napjától műszerkereskedelem a fő profilunk, termékeink összetétele folyamatosan változik a piac igényei szerint.
 
Hiszünk abban, hogy a járműipar növekedésével további lehetőségek nyílnak az iparágunk előtt, ezáltal a vállalat előtt is. Szeretnénk folytatni azt a munkát, amit elkezdtünk, még több tudással gyarapodni, még több tapasztalatot szerezni és támogatni azokat a gyártó cégeket, amelyek a mi megoldásaink segítségével tudnak megfelelni az egyre erősödő nemzetközi elvárásoknak. További célunk, hogy létrehozzunk egy hatékony vizsgálati centrumot, amellyel azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak is teljes körű méréstechnikai szolgáltatásokat és szakmai támogatást tudunk nyújtani, akik nem rendelkeznek megfelelő lehetőségekkel saját vizsgálati kapacitás kiépítésére.
 
Értékeink
Tapasztalat. Ügyfél- és felhasználó-központúság. Rugalmasság.
Az általunk képviselt terület rendkívül komplex, és akár egy kamionnyi áru vagy éppen munkahelyek biztonsága múlhat tevékenységünkön. Mivel egyre több elem jelenik meg a minőségvizsgálatok terén, a cégeknek nincs már elegendő idejük, sem lehetőségük megfejteni a mérések mikéntjét, éppen ezért magas fokú szakismeretet igényelnek egy eszköz megvásárlása során. Az utóbbi években csökkentettük portfóliónkat, hogy kevesebb területtel, de jóval intenzívebben és alaposabban tudjunk foglalkozni, így ma az ATESTOR nemcsak egy eszköz értékesítője, hanem a mérés megtervezésében is közreműködő partnercég.
 
Miért szeretjük a munkánkat?
Nagyon izgalmas és jó érzés azt látni, ahogy egy probléma megoldódik, és az általunk szállított megoldással igazolhatóak a minőségi paraméterek, vagy ezek segítségével új termékek kerülnek piacra. Ma különösen a járműiparban vagyunk aktívak, és itt lehet leginkább nap mint nap találkozni az általunk képviselt értékekkel. Más érzés úgy egy autóba ülni, egy kulcsot a zárba dugni, egy porszívót, egy kéziszerszámot kézben tartani, hogy tudjuk, a mi készülékeinken vizsgálták, így a piacra kerülésük tulajdonképpen rajtunk is múlt.
 
Amire büszkék vagyunk:
- a ’90-es évek elején túléltük a gazdasági tulajdonviszonyok konszolidációját és megkapaszkodtunk, mint PHARE beszállító
- a 2000-es évek elején szinte nem volt olyan műszaki oktatási intézmény, ahová ne szállítottunk volna, és nagyon jó kapcsolatot ápolva azóta is vevői kapcsolatban állunk velük
- fiatal szakemberek kinevelése és az alkalmazkodási képesség az utóbbi években húzó ágazattá váló autóipar elvárásaihoz igazodva
- rugalmasság, folyamatos termékpaletta szélesítés, vevői igényeknek való megfelelés és megoldáskeresés a jelentkező problémákra
 
 Budapest, 2014. június 11.Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT