blank.png
SEGÍTSÉGVásárlás folyamata

Mi a vásárlás folyamata?

Árinformáció. Szóban és e-mailben is szívesen adunk tájékoztatást a termékek áráról, például költségvetés összeállításához.

Árajánlat. Az árajánlat összeállításához már több adatra van szükség. Egy ajánlatnak műszakilag megfelelőnek, ár- és szállítási határidő szempontjából is korrektnek kell lennie. Nem mindegy tehát, hogy a beszerzés mondjuk 1 hónapon belül, vagy 2 év múlva valósul meg.

Szerződés-ajánlat. A szerződés-kötés leegyszerűsített, "gyorsított" formája, ugyanakkor minden szerződési formai elemet tartalmaz (például ezért is fontos ismernünk az Ön valamennyi adatát). A szerződés-ajánlatot Önnek csak alá kell írnia, és visszaküldenie.

Megrendelés. Levélben, de akár e-mailben, faxon is örömmel vesszük, viszont ez is jogi formula, így vannak tartalmi elemei. (cég neve, címe, adószáma, ügyintéző, megrendelés száma/dátuma, bankszámla szám)

Visszaigazolást (a szerződés-ajánlatot kivéve)  minden esetben küldünk,  és aláírva várjuk vissza. Ez fejezi ki a két szerződő fél általi közös akaratot. A visszaigazolás megküldése után jön létre szerződés, s kezdődik a szállítási határidő. Ha előlegfizetés van kikötve, annak beérkezése is feltétel.

Ha beérkezett az áru

annak jellegétől, ill. a szerződéstől függően,

  • kiértesítést küldünk, hogy Önök elszállítsák az árut
  • futárszolgálattal (térítés ellenében) kiszállítjuk
  • kiszállítjuk és akkor vagy később üzembe helyezzükKapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT