blank.png
SEGÍTSÉGÁrajánlatkérés folyamata

Ha megtalálta a keresett terméket, akkor hogyan kérjen ajánlatot?

A termék adatlapján található INFORMÁCIÓT/AJÁNLATOT gomb még nem jelent vásárlást, viszont beteheti a terméket a KEDVENCEK közé egy későbbi látogatáshoz, vagy közvetlenül (honlapon történő üzenet írásával) ajánlatot is kérhet. (Ehhez belépés szükséges az oldalra.)

Ajánlatkérést, érdeklődést szívesen fogadunk E-MAILBEN, FAXON és TELEFONON is, naponta 8-16 óra között.

E-mail: info@atestor.hu

fax: 06-1-319-2284

tel: 06-1-319-1-319

Kérjük, adja meg valamennyi elérhetőségét (e-mailt, telefont, és a postacímet is) hiszen, nyomtatott anyagot nem tudunk e-mailben küldeni. Az ajánlatkérés meggyorsítása érdekében javasolt az oldalra való belépés, amely regisztráció után lehetséges.

Ahhoz, hogy kérdésére megfelelő választ, a mérési feladatra műszakilag korrekt megoldást találjunk, szükségünk van a feladat leírására (pl. vizsgált anyag, méret stb). Meggyorsítja a választ, ha Ön előre tájékoztat arról, hogy az ajánlat egy közeli vételi szándékot, vagy egy költségvetés összeállítását szolgálja. Utóbbi esetben, egy nagyságrendi „budget” árat akár telefonon is szívesen adunk.

Az ajánlat, a műszaki tartalomtól függően, általában 1-3 nap alatt elkészül. Részletesebb ajánlatkérés esetén egyeztetnünk kell a gyártóval, és ez hosszabbá teheti a mi válaszidőnket.

Több termék viszont, melyek kevésbé igényelnek műszaki egyeztetést árral együtt megtalálhatóak a honlapon.

Köszönjük!Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT