blank.png
Válassza ki Ön is a kamráját!

Kamraválasztó
Kamrakonfiguráció
Műszaki leírás
Tartozék választás
Kiválasztás utáni műszaki összefoglaló
Ajánlatkérés

Egy alkalmazás azoknak, akik tudják, mit akarnak, ha klímakamráról van szó! Az Angelantoni kialakított egy alkalmazást, aminek segítségével néhány kattintással online ajánlatot kérhet bármely klímakamrára.

Csak néhány kattintás, és máris ajánlatot kérhet.

 


Vegyünk egy konkrét példát!

Tegyük fel, hogy Ön egy autóipari beszállító, aki szeretne egy 300-400 liter körüli vizsgálótérrel rendelkező klímakamrát.

Első lépésben kattintson erre a linkre, és máris indul az oldal.

Első pillantásra egy áttekintést láthatunk az egyek kamrafajtákról. A menüben navigálva részletes leírást olvashatunk az egyes készüléktípusokról. A lap alján a „Configure your chamber” felirat irányát követve elérkezünk ahhoz a részhez, ami igazán érdekes.

Három felkínált válogatási formát ajánl fel a rendszer. Első pontban a kamra típusa (Type of chamber) a fő rendezőelv. Itt kiválaszthatjuk, hogy pontosan milyen készülék iránt érdeklődünk leginkább. Egy feleltválasztós oldalra jutunk, ahol minden kérdés megválaszolása után a rendszer kiválasztja az Angelantoni kínálatából a megfelelő készüléket.

A második pontban a teszt típusa (Type of test) alapján rendszerezi a készülékeket. A típusválasztás után ismét egy feleletválasztós oldalra jutunk, ahol a kérdések megválaszolása után szintén kiválasztja a rendszer a nekünk szükséges kamrát.

A harmadik pont a készülékek mérete (Volume) alapján rendezi a kínálatot. A készülék választása a továbbiakban az előzőekhez hasonló módon történik.

Miután kiválasztottuk a nekünk kellő készüléket, akkor a következő lépésben részletes műszaki adatokat, leírásokat, képeket kapunk róla. Ha úgy érezzük, hogy nem az igazi a választásunk, akkor csak „Reset configurator”, és kezdődhet is újra a válogatás. Ezen az oldalon található az opciós tartozékok, kiegészítők listája (Select your accessories) is, ahol olyan extrák közül válogathatunk, mint plusz polcok, különböző adatgyűjtő csatlakozók, extra adatgyűjtő szondák, vízhűtés, szoftverek stb.

Miután minden tartozékot megtaláltunk, és a készülék is olyan, amire szükségünk van, akkor haladhatunk tovább egy áttekintő oldalra, ahol ajánlatot kérhetünk a készülékre (Ask for a qoute). Itt az elérhetőségek megadásakor van még lehetőség egyéb dokumentumok, például műszaki rajzok stb. feltöltésére is.

Klímakamrát szeretne? Próbálja ki Ön is!Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT