blank.png
Tartóssági tesztek. Xenon, UV, sópermet, ózon.UV állóság vizsgálata

A különböző kamrák a valós időjárási körülményeket reprodukálják, ám a gyorsabb mérés érdekében azokat szabályozott módon felerősítik. A vizsgálatok során fontos kérdés a mérések eredmények korrelációja, vagyis az, hogy ezek egymással összehasonlíthatók, reprodukálhatók legyenek.

ATLAS UVTest

ATLAS UVTest

UV-fluoreszcens fénycsöves, kondenzációs, spray-készülék. UVA- és UVB-állóság vizsgáltra is alkalmas, elsősorban festékek, lakkok, bevonatok esetében.

Atlas Suntest CPS+

Atlas Suntest CPS+

A SunTest CPS+ kisméretű készülék, viszont minden olyan tudással rendelkezik, mint a nagyok, így ideális választás azon laborok számára, akik kisméretű mintákat szeretnének tesztelni.
Valamint olyan speciális vizsgálatok elvégzésére is alkalmas, mint például az elárasztásos tesztek, vagy az alacsony hőfokon történő mintavizsgálat.

Atlas Xenotest Beta+

Atlas Xenotest Beta+

A Xenotest Beta az időjárás-állóság vizsgálatok egyik alapkészüléke. Főbb tulajdonságaiban megegyezik a Xenotest Alpha-val. Azonban egy tulajdonságával, a nagy mintakapacitással, a Xenotest Alphák nem tudják felvenni a versenyt.

Atlas Xenotest ALPHA+

Atlas Xenotest ALPHA+

A Xenotest Alpha+ a színtartóssági és időjárás-állósági vizsgálatok alapkészüléke, mely az elmúlt 20 év egyik legsikeresebb forgó mintatartós berendezése.

 

Atlas Ci 5000, 4000, 3000

Atlas Ci 5000, 4000, 3000

Xenonlámpás (vízhűtéses), nagy teljesítményű, univerzális UV-, fény- és időjárás-állóság vizsgáló készülék, amely a legtöbb autóipari szabvány előírásainak megfelel. 

ATLAS SolarChamber

ATLAS SolarChamber

A SolarChamber széria tagjait MH vagy MHG lámpákkal szerelték fel, és mind beltéri, mind kültéri gyorsított időjárás szimulálására alkalmasak. Kapcsolat

SÁRI Eszter SÁRI Eszter

Minőségirányítási projekt vezető

SZERVIZ

VIZSGÁLAT