blank.png
Tartóssági tesztek. Xenon, UV, sópermet, ózon.Xenonlámpás kamra

A berendezések a napfény teljes spektrumát xenonlámpákkal reprodukálják, amelyek festékek, színezékek, műanyagok és textilek károsodásának vizsgálatára nagyon jól alkalmazhatóak. Szabályozható besugárzási teljesítménnyel és esőztető funkcióval ellátott berendezések.

Atlas Suntest XXL+

Atlas Suntest XXL+

Középkategóriás kalibrálható készülék, speciális kiépítés 3 fényforrással, vízszintes, nagy mélységű mintatartóval, mintamozgató egységgel (opciós).

Atlas Suntest CPS+

Atlas Suntest CPS+

A SunTest CPS+ kisméretű készülék, viszont minden olyan tudással rendelkezik, mint a nagyok, így ideális választás azon laborok számára, akik kisméretű mintákat szeretnének tesztelni.
Valamint olyan speciális vizsgálatok elvégzésére is alkalmas, mint például az elárasztásos tesztek, vagy az alacsony hőfokon történő mintavizsgálat.

Atlas Xenotest Beta+

Atlas Xenotest Beta+

A Xenotest Beta az időjárás-állóság vizsgálatok egyik alapkészüléke. Főbb tulajdonságaiban megegyezik a Xenotest Alpha-val. Azonban egy tulajdonságával, a nagy mintakapacitással, a Xenotest Alphák nem tudják felvenni a versenyt.

Atlas Xenotest ALPHA+

Atlas Xenotest ALPHA+

A Xenotest Alpha+ a színtartóssági és időjárás-állósági vizsgálatok alapkészüléke, mely az elmúlt 20 év egyik legsikeresebb forgó mintatartós berendezése.

 

Atlas Ci 5000, 4000, 3000

Atlas Ci 5000, 4000, 3000

Xenonlámpás (vízhűtéses), nagy teljesítményű, univerzális UV-, fény- és időjárás-állóság vizsgáló készülék, amely a legtöbb autóipari szabvány előírásainak megfelel. 

Atlas Élelmiszerek és csomagolóanyagok vizsgálata

Atlas Élelmiszerek és csomagolóanyagok vizsgálata

Az elmúlt években egyre sürgetőbbé vált tehát az az igény, hogy csomagoló anyaggal együtt lehessen vizsgálni az élelmiszerben, mosószerben, samponban, stb. a környezet károsító hatására bekövetkezett minőségromlást.Kapcsolat

SÁRI Eszter SÁRI Eszter

Minőségirányítási projekt vezető

SZERVIZ

VIZSGÁLAT